تعمیرات و رفع مشکلات مانیتور

مانیتورها از دیگر دستگاه های پر استفاده خصوصا در کنار کامپیوترها می باشند که مدل های مختلفی که هرکدام با اهدافی طراحی و ساخته شده است در بازار موجود بوده شرکت های مختلفی مانیتور را تولید میکنند.بسیاری از این مانیتروها کیفیت بالایی دارند و بسیاری دیگر از کیفیت خوبی برخوردار نیستند و بهتر است بدانید که حتی در برندهای معروفی مانند سامسونگ ( که البته در گذشسته این گونه بوده ) گاه برخی از مدل های مانیتور چندان راضی کننده نبوده است خصوصا این بیشتر در مورد مدل  های sa300 مدل های قدیمی تر صدق میکرد که یکی از مشکلات رایج آن ها خراب  شدن بایوس و در نهایت دریافت نکردن تصویر بوده از کامپیوتر بوده است که در سری  های بعدی همین مدل این مشکل برطرف شد.

ولی همچنان مشکلات و خرابی برای تمامی دستگاه های الکترونیکی و همچنین مانیتروها همیشه پابرجا بوده و به شکل های مختلفی اتفاق می افتد. ما در این بخش میخواهیم کمی در مورد خرابی مانیتورها صحبت کنیم و شمارا را علل این گونه مشکلات در مانیتورها آشنا کنیم ولی قبل از آن باید برخی از مانیتورها و تفاوت بین آن ها را بشناسید و با نام و اصطلاح ان ها به خوبی آشنا شوید.

 انواع مانیتورها و کاربرد آن ها

۱ – مانیتورهای موسوم به خانگی و اداری ( معمولی )

این نوع مانیتورها همان مانیتورهایی هستند که همه ما در زمان خرید یک کامپیوتر pc مدلی را نیر هرماه با کامپیوتر خرداری کرده ایم و شا شرکت فروشنده کامپیوتر خود به صورت پیشفرض یک مانیتور نیز ارائه داده است. یا همان مانیتورهایی که در ادارات دولتی مورداستفاده قرار میگیرد و کاربرد آن استفاده های معمولی ماننذ کارهای روزانه  اداری با کامپیوتر مانند نگه داری اسناد و تایپ و … میباشد و در حد یک مانیتور معمولی از کیفیت خوبی نیز برخوردار می باشد.

۲ – مانیتورهای HD و  یا FullHD

این مانیتورها به جهت تماشای  با کیفیت بالای فیلم و راسنه های  تصویری مورد استفاده  قرار می گیرد و داری پنل بسیار باکیفیتی در نمایش تصاویر می باشد، مراکز تبلغاتی و حتی بسیاری از فیلم سازان که سروکارشان با گرافیک و تدوین بخش هایی از فیلم است  از این مانیتورها استفاده میکنند و  حتی افرادی که تماشای فیلم با کیفیت بالا را دوست دارند نیز ار کاربران مانیتورهای HD می باشند. مانیتورهای HDنیز توانایی اجرای بسیاری از بازی ها که مخصوص کامپیوتر است را دارد و میتواند بدون کش آمدن تصویر از سرعت اجرای بازی های کامپیوتری پشتیبانی  کرده و البته نه بازی های فوق حرفه ای فقط بازی های با سطح گرافیک معمولی تا خوب.

۳ – مانیتورهای حرفه ای و گیمینگ

این مانیتورهای از هر نظر با مانیتورهای قبلی که معرفی شدند سریعتر  با کیفیت تصویری بالاتر و صفحه نمایش قدرتمند تر می باشند. همان طور که از نامش پیداست این مانیتورها جهت استفاده  در بازی های کامپیوتری بسیار تخصصی و سریع و با کیفیت های فوق العاده بالا مورد استفاده قرار میگیرد زیرا بازی های تخصصی و قدرتمند کامپیوترها به  حدی سنگین هستند که مانیتورهای عادی و حتی HD توانایی پاسخگویی تصویری  سرعت این بازی ها را ندارند و اگر در این بازی ها از مانیتورهای با پاسخ گویی کم استفاده شود شاهد تصویری مبهم و بخارآلود مانند می شودی که شوق و شور بازی را نیز خراب میکند و برای همین گیمرها ( افرادی که تخصصا بازی های کامپیوتری را تست و اجرا میکندن) از مانیتورهای مخصوص گیمینگ استفاده میکنند.

۴ – مانیتورهای صتعتی و پزشکی

این نوع مانیتورهای تفاوتی بسیار بنیادی با تمامی مانیتورهای قبلی دارند نه فقط در کیفیت اجرای تصویر که فوق لعاده بالا هستند بلکه دارای ابزارهایی بسیار بیشتراز یک  مانیتور معمولی هستند که کارش فقط نمایش تصاویر است. مانیتورهای پزشکی نیز دارای منوهایی جهت تمرکز بر روی تصویر میباشند و رزولوشن بسیار بسیار بالایی دارند تا تصاویر گرفته شده توسط دستگاه هایی چون MRI را به خوبی و بدون کوچکترین نقصی نشان دهد.

در مورد مانیتورهای صنعتی نیز باید بدانید مه هم از نظر ساختار و اندازه و هم کارای خود دسته بندی های زیادی دارند که توصیف همه آن ها خارج  از بحث این مقاله  می باشد.در ادامه میرسیم به تحلیل خرابی و مشکلات مانیتورها.

خرابی های مختلفی برای مانیتورها وجود دارد که اگر بخواهیم دسته بندی کنیم باید این مشکلات را به سه دسته تقسیم کرد. ۱ – خرابی مربوط به  پنل و یا همان صفحه نمایش. ۲ – خرابی های مربوط به مین برد و یا همان برد اصلی. ۳ – خرابی های مربوط به پاور و یا همان برد تغذیه.

در بسیاری موارد اتفاق می افتد که برد تغذیه مانیتور دچار مشکلاتی میشود و دیگر نمی تواند برق مورد نیاز بخش های مختلف مانیتور را تامین کند و یا دائما دچار افت و خیز میشود. خرابی برد پاور در وسایل الکترونیکی بسیار میتواند خطرناک باشد و اگر به موقع  رسیدگی نشود به بخش های دیگر در مانیتورها مثلا به بخش برد پنل و یا مین برد آسیب بزند.برای همین در صورت مشاهده علایم خرابی برد پاور مانیتور بهتر است که مانیتور را خاموش کرده و به یکی از مراکز تعمیراتی انتقال دهید. از علایم خرابی بردپاورد  در مانیتورها میتوان به خاموش و روشن شدن های خود به خودی – شنیده شدن صدای صوت از داخل مانیتور – خاموش و روشن شدن صفحه نمایش و یا خاموش شدن های خود به خودی اشاره کرد.

از خرابی های دیگر مربوط به خرابی پنل و یا همان صفحه نمایش است که از نشانه های خرابی پنل پیدا شدن نقاط سیاه و رنگی و یا خطوط افقی و عمودی در صفحه نمایش می باشد. همچنین شیاه شدن یک طرف از تصویر و یا کدر شدن تصویر نیز مربوط به بخش  نوز زمینه ( بکلایت ) در مانیتورها میباشد که باید مورد عیب یابی بیشتر و تعمیرات قرار گیرد.

این مرکز تعمیراتی یکی از قدیمی ترین مراکز در زمینه تعمیرات مانیتور با برندهای مختلف می باشد که با داشتن تکنسین های حرفه ای و کارگاه های مجهز در خدمت شما عزیزان می باشد.

تلفن تماس : ۰۲۱۶۶۹۲۲۳۷۹

آدرس :تهران-میدان انقلاب-کارگر شمالی-خ نصرت-نرسیده به جمالزاده-پلاک۹۸-واحد۳

چه امتیازی به این وب سایت میدهید؟