تعمیرات تخصصی گوشی های تلفن همراه ( گوشی های هوشمند )

گوشی های موبایل که امروزه مورد استفاده قرار گرفته است دیگر به مانند گذشته فقط کار ارسال و یا دریافت پیام های متنی ساده و یا تماس های صوتی را انجام نمی دهد ، بلکه این دستگاه  تبدیل به یک کامپیوتر تمام عیار شده است و پارا بسیار فراتر از یک موبایل گذاشته است. شاید الان با خود بگویید خب بله الان میتوانیم با استفاده از گوشی موبایل خود به اینترنت وصل شویم ، کارهای خود را انجام دهیم و یا  فیلم تماشا کنیم و … ، بله همه این ها قابلیت های گوشی های موبایل امروزی هستند که به آن اه گوشی های هوشمند گفته میشود. ولی چیز شگفت انگیزی که باید بدانید این است که دوران این  گونه گوشی ها هم در حال تغییر است و به  زودی شاهد استفاده های بسیاری جدیتر و کاربردی تری از گوشی های موبایل خواهی بود و آن هم یکپارچه سازی و کنترل  همه جانبه مسائل زندگی با استفاده از یک موبایل خواهد بود که شما این موضوع را با نام اینترنت اشیاء میتوانید بشناسید.

خب در ادامه میخواهیم کمی در مورد مشکلات و خرابی های گوشی های تلفن همراه امروزی موسوم به گوشی های هوشمند بپردازیم :

شاید  خیلی ها تصور کنند که با روی کار آمدن گوشی های هوشمند و رهایی از گوشی های غیر منعطف سال های پیش باعث شده باشد که دیگر مشکلات و خرابی زیادی برای گوشی های موبایل  پیش نیاید، البته این موضوع هم تا حدود زیادی درست است ولی خب میدانیم که هر دستگاه کامپیوتری و الکترونیکی  میتواند دچار خرابی های زیادی شود.خرابی و مشکلات گوشی های هوشمند هم منحصر به خودشان است و البته که مانند گوشی های قدیمی نیست ولی برخی از مشکلات گاه بسیار سخت تر بوده  و گاه به راحتی میتوان آن را برطرف کرد، ولی چه خرابی ها و مشکلاتی گوشی ه ای پیشرفته و هوشمند امروزی را تهدید میکنند ؟

۱ – مشکل آنتن دهی در گوشی  های هوشمند

جالب این که این مشکل در گوشی های قدیمی تر هم بوده است ولی تفاوتی که دارد این است که مشکل ضعف آنتن در گوشی های هوشمند بسیار کمتر شده است ولی همچنان پاربرجا است و طبق گزارش کاربران گوشی های هوشمند نیز در مواقع  مختلفی به مشکل ضعف آنتن برخورده اند و برای همین باید مورد تعمیرات قرار گیرند. تعمیرات  گوشی های هوشمند نیز نیازمند  ابزارهای پیشرفته ای بوده و همچنین دانش و تخصص بالایی نیاز دارد که ایم مورد هم به دلیل ماهیت ساختار و هم به دلیل  پیچیدگی دستگاه می باشد. معمولا مشکلات مربوط به آنتن دهی مربوط به  بخشی موسوم به مدارآنتن در ساختار گوشی می باشد. برای رفع این مشکل باید توسط تکنسین  مدار آنتن  گوشی مورد عیب یابی قرار بگیرد تا مشکل به خوبی مشخص شود.

۲ – مشکل هنگ کردن و دیگر مشکلات نرم افزاری

در مورد دیگری از مشکلات در گوشی های هوشمند این است که در حین استفاده  گوشی موبایل به یک باره هنگ میکند و این  مشکل زمانی آزار دهنده می باشد که این حالت یعنی هنگ کردن موبایل بیشتر و بیشتر شود ، در برخی مواقع نیز هنگ کردن به حدی سخت است که باید حتما گوشی را ریستارت کنید تا مجددا به حالت قبلی برگردد و خود به خود برطرف نمی شود که البته در بسیاری از گوشی ها نیز بعد زا چند دقیقه صبر کردن  هنگ کردن برطرف می گردد. خب دلیلش چیست چرا گوشی موبایل هنگ میکند. دلایل زیادی برای این حالت وجود دارد که از ویروسی شدن موبایل گرفته تا خرابی سیستم عامل آن که این مشکلات نیز به دلیل وجود برخی از نرم افزارهای غیر استاندارد و مخرب اتفاق می افتد. یکی از روش های رفع مشکل در گوشی هایی که احتمال ویروسی بودن در آن ها بالا است این  است که با استفاده از انتی ویروس به روز کامپیوتر گوشی را اسکن کرد تا اگر ویروسی وجود دارد پاکسازی شود تا سرعت و عملکرد گوشی موبایل به حالت اولیه باز گردد. در مواردی هم هست  که راه حل برطرف کردن مشکل فلش کردن ( نصب مجدد سیستم عامل ) موبایل می باشد.

۳ – مشکل خالی شدن زود هنگاه باتری موبایل

از دیگر مشکلاتی که کاربران زیادی در انواع مدل های گوشی موبایل از آن گله دارند این است که گوشی موبایل آن ها در زمان خرید باتری را خوب نگه میداشته است در حالی که بعد از مدتی دیگر میزان ساعت نگه داری باتری زیاد نیست و خیلی زود تمام  می شود. خب دلیل این حالت که در وحله ی اول خرابی باتری است و اگر شما سری به فروشگاه های  لوازم موبایل بزنید و این نوع مشکل را مطرح کنید آن ها جهت فروش خود و تجربه  کمی که در مورد مسائل فنی دارند تعویض باتری را پیشنهاد میدهند و مشکل را صد  درصد از خرابی باتری میدانند ولی آیا اینطور است ؟ پس چرا در بسیاری از موارد با تعویض و نو کردن باطری باز هم مشکل پا برجاست ؟

کمی توضیح  میدهیم ، وقتی باتری موبایل شما زودتر تمام میشود میتواند دلیل زیادی  داشته باشد که فقطو  فقط یکی از این دلایل خرابی باطری  است، اولین مورد این  که باید به تنظیمات موبایل خود و به بخش باتری  بروید و ببینید که کدام نرم افزارها هستند که به صورت دائما فعلا بوده و بیشترین مصرف باتری را دارند و آن را غیر فعا کنید ( اگر فعالیت آن ضروری نیست ). اگر تمامی مسائل نرم افزاری را بررسی کرده اید ولی بازهم مشکل پابرجاست باید بدانید که ممکن است مشکل گوشی شما سخت افزاری باشد. یک نمونه این که گوشی موبایل شما دارای یک باتری داخلی کوچک نیز هست که با استفاده از باتری اصلی که شما می بینید شارژ می شود . این باطری به این جهت در داخل موبایل قرار دارد که وقتی شما باتری اصلی را نیز اگر خارج کرده باشد و گوشی خاموش بوده باشد  برخی از اطلاعات مهم مانند ساعت و تاریخ نیز بدون بهم ریختگی بماند. همان طور که گفته شد این باطری نیز  از باتری اصلی تغذیه میکند و وقتی خراب شود مدار مجریان کشی در مدار راه انداخته و باتری اصلی به این ترتیب خالی میشود که اولین دلیل سخت افزاری خالی شدن زود هنگام باتری موبایل است. پس تفاوتی نمی کند که باتری اصلی را تعویض کنید یا خیر زیرا در هر صورت باتری  موبایل  زود تمام می شود. راه حل این مشکل یا تعویض باتری دوم و داخلی و ترمیم مدار آن است و یا به کل خارج کردن آن باتری داخلی از مدار می باشد که روش اول روش استاندارد و اصولی می باشد.

شما میتوانید مشکلات گوشی خود را با این مرکز در میان بگذارید : ۰۲۱۶۶۹۰۴۲۰۲

آدرس :تهران-میدان انقلاب-کارگر شمالی-خ نصرت-نرسیده به جمالزاده-پلاک۹۸-واحد۳

چه امتیازی به این وب سایت میدهید؟