دیتا پروژکتور

دستگاه ها و نرم افزارهای بسیاری جهت ارائه و کنفرانس و … مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از این دستگاه ها دیتا پروژکتو است که با استفاده از آن تصویر را بر روی صفحه نمایش جهت ارائه می اندازد. بیشتر تصاویر را بر روی یم پرده سفید بزرگ یا دیوار می اندازند. یک دیتا پروژکتور یک دستگاه پروژکتور است که خروجی سیگنال توسط کامپیوتر را می گیرد و یک تصویر را بر روی صفحه نمایش پروژکتور از طریق یک سیستم لنز می سازد. دیتا پروژکتور ها می توانند در برنامه های کاربردی مانند تئاتر خانگی، سخنرانی های کنفرانس و آموزش در کلاس درس استفاده شوند. رزولوشن صفحه نمایش یا تعداد پیکسل های نمایش داده شده در یک تصویر برای یک دیتا پروژکتور از ۱۲۸۰×۷۲۰ پیکسل تا ۱۹۲۰×۱۰۸۰ پیکسل است. پروژکتورهای گرافیکی پیشرفته (XGA) دارای رزولوشن استاندارد ۱۰۲۴×۷۶۸ پیکسل می باشند، در حالی که پروژکتور های SVGA با رزولوشن ۸۰۰×۶۰۰ پیکسل می باشند.

دیتا پروژکتور

پروژکتور اسلایدی اولین بار در تاریخ ۱۱ مه ۱۹۶۵ توسط یک مرد به نام دیوید هانسن ثبت اختراع شد. پروژکتور دیجیتالی که ما امروز می دانیم توسط Gene Dolgoff در سال ۱۹۸۴ ایجاد شد، هر چند که در سال ۱۹۶۸ مفهوم آن را مطرح کرد

دیتا پروژکتورهای (CRT) نور را از طریق لوله های رنگ قرمز، سبز و آبی نمایش می دهند و سنگین تر و بزرگتر از بسیاری دیگر از سیستم های دیتا پروژکتور هستند. پروژکتورهای کرستال مایع (ال سی دی) با استفاده از سیستم لامپ و منشور سیگنال را نمایش می دهند، و به طور معمول برای اهداف کسب و کار و سینمای خانگی مورد استفاده قرار می گیرند. یک دیتا پروژکتور با لپ تاپ یا کامپیوترهای رومیزی استفاده می شود. پروژکتورها از کابل های S-Video، RCA یا USB استفاده می کنند تا به کامپیوتر وصل شوند. در کلاس های درس و اتاق های ارائه کسب و کار، دیتا پروژکتورها اغلب به هر دوی کامپیوتر و تجهیزات ویدئویی متصل می شود. استفاده فراگیر از پروژکتور داده برای ارائه در جلسات کسب و کار و کلاس درس است. نرم افزار ارائه به کاربر اجازه می دهد تا برای ارائه خود اسلایدی از تصاویر ایجاد کند، اطلاعات خود را برای نمایش تایپ کند و نمودارها نمایش داده شود. 

در هنگام خرید یک دیتا پروژکتور، ویژگی ها و توابع متنوعی وجود دارد که بابد مورد توجه قرار بگیرد. لامپ ها دارای روشنایی های گوناگون هستند و دیتا پروژکتوردرجات مختلفی از وضوح و تکثیر رنگ دارند. برخی از پروژکتور ها می توانند در نزدیکی صفحه نمایش یا دیوار استفاده شوند – به نام پروژکتورهای پرتاب بسیار کوتاه – در حالی که دیگران نیاز به فاصله بیشتری دارند. اگر به یک پروژکتور هوایی فکر می کنید که در مقایسه با نمونه های دیجیتالی امروزی از تکنولوژی قدیمی تری برخور دارند، شما نمی توانید تصاویر بزرگتر را با آن ببینید. فرمت ساده مزایای بسیاری را شامل می شود مانند هزینه های پایین در حال اجرا، کمبود های فنی و انعطاف پذیری بیشتر در هنگام ارائه. زیبایی یک پروژکتور هوایی سادگی آن است. هیچ نوع موضوع نرم افزاری که بخواهید در مدت ارائه داشته باشید وجود ندارد، و پروژکتور شامل هیچ بخش متحرکی غیر از یم فن خنک کننده نیست، بنابراین هرگونه خرابی احتمالا نادر است و به راحتی تشخیص داده می شود. راه اندازی و استفاده از یک پروژکتور هوای نیاز به حداقل مهارت هایی دارد که برای یادگیری آسان است و هنگامی که شما می دانید که چگونه از یک پروژکتور هوایی استفاده کنید، نباید با سایر مدل ها مشکلی داشته باشید. این در مقایسه با پروژکتور های دیجیتال است که در آن گزینه های اتصال و کنترل های تنظیمات ممکن است متفاوت باشد. 

شفافیت هایی که برای مواد مورد استفاده برای نمایش در یک پروژکتور استفاده می شود انعطاف پذیری زیادی را ارائه می دهد. برخی از دیتا پروژکتور به گونه ای کار می کنند که شما می توانید مطالب خود را روی ورقه های شفافی پرینت بگیرید که این کار می تواند توسط کامیپوتر برای ایجاد و طراحی ورقه صورت بگیرد و بعد مطالب را روی برگه های شفاف چاپ کنید و بعد با قرار دادن این برگه در جایگاه مخصوص نسبت به ارائه خود اقدام کنید. در این قبیل دیتا پروژکتورها شما می توانید تا زمانی که یک مداد موم یا چربی دارید، در هنگام ارائه یک حاشیه نویسی در یک اسلاید ایجاد کنید، مثلا در پاسخ به نقطه ای که توسط یک عضو مخاطب مطرح می شود، سپس به راحتی آنها را بعدا حذف کنید، بنابراین می توانید شفافیت را در یک نمایش دیگر استفاده کنید. در این نوع از دیتا پروژکتورها  شما می تواند سریعتر نسبت به ویرایش یک سند که بر روی کامپیوتر متصل به پروژکتور دیجیتال باشد  اقدام کنید و از خطر اشتباه ذخیره تغییرات و دائمی تغییر سند جلوگیری می کند اگر شما یک نسخه پشتیبان ندارید. 

پروژکتورهای سرپوشیده نیاز به لامپ با قدرت روشنایی بیشتری نسبت به لامپ های معمولی خانگی دارند، اما در غیر این صورت تکنولوژی عمدتا یکسان است: بسته به پروژکتور، شما نیاز به یک لامپ فلورسنت، هالوژن یا لامپ رشته ای دارید. طول عمر قطعا بسیار کمتر از لامپ خانگی است، اما پس از آن شما معمولا فقط برای مدت محدودی نیاز دارید. در مقابل، پروژکتورهای دیجیتال به طور معمول نیاز به یک لامپ جیوه دارند که به مراتب پر هزینه تر است و باید بعد از اتمام آن به درستی تخلیه شود. بعضی از مدل های یک پروژکتور دارای دو لامپ می توانند دو لامپ را به یکدیگر متصل کنند و یکی به عنوان پشتیبان عمل می کند و نیازی به قطع ارائه برای اتصالات جدید نیست مگر اینکه لامپ دوم هم کار نکند.

تعمیرات دستگاه دیتا پروژکتور

خرابی های دیتا پروژکتور

از جمله ایراداتی که می توان در مورد دیتا پروژکتورها عنوان کرد این است که تصاوی به خوبی نمایش داده نمی شوند و تنظیمات آن بهم خورده است، سیستم دیر روشن می شود، سیستم کامپیوتر که به دستگاه متصل است توسط دیتا پروژکتور شناسایی نمی شود، قطع تصویر در حین کار و بسیاری موارد دیگر که نشان از وجود مشکل در سیستم دستگاه دیتا پروژکتور است.

در صورت بروز خرابی در سیستم دستگاه دیتا پروژکتور خود می توانید به واحد تعمیرات مجتمع فنی الکترونیک تهران مراجعه فرمایید.

آدرس» لازم به ذکر است که کلیه تعمیرات در این مرکز برای همکاران گرامی با قیمت همکاری انجام خواهد پذیرفت و همچنین عزیزان از شهرستانها میتوانند کالای تعمیری خود را با پست سفارشی و یا تیپاکس جهت تعمیرات به این مرکز ارسال نمایند تا در اسرع وقت بتوانیم خدمتگزار مناسبی برای ایشان باشیم.
آدرس:تهران-میدان انقلاب-کارگر شمالی-خ نصرت-نرسیده به جمالزاده-پلاک۹۸-واحد۳
تلفن تماس:۰۲۱۶۶۹۲۲۳۷۹

چه امتیازی به این وب سایت میدهید؟