کنسول بازی
بازی های ویدئویی برای چندین دهه به طول انجامیده است و مورد استفاده قرار می گیرد و آنها همیشه منبع سرگرمی و تفریحی برای افراد مختلفی بوده اند. یک بازی ویدئویی به فرد فرصت می دهد که فانتزی هایی که در ذهن خود دارد را در آن زندگی کند و شخصیت هایی را که فقط می تواند رویای آنها راببیند تجربه کند. صنعت بازی های ویدئویی امروزه یکی از جالب ترین جنبه های این دنیا است. کنسول هایی که امروز شاهد آن هستند بخشی از نسل هفتم کنسول ها هستند و نسل اول آن ها می تواند به دهه ۱۹۵۰ باز گردد. در طول سال ها، تکنولوژی پیشرفت کرده است و به سرعت با فراز و نشیب هایی پیشرفت کرده است و این تکامل منجر به ماموت های بازی ویدئویی شده است که امروز در خانه هایمان پیدا می کنیم. این کنسول ها فقط محدود به بازی کردن در حال حاضر نیستند و می تواند کارهای زیادی را انجام دهد مانند تماشای فیلم، گشت و گذار در وب، دانلود محتوا، تعامل با دوستان در سراسر جهان و همچنین بازی های آنلاین چند نفره.
یک دستگاه الکترونیکی که در بازی های رایانه ای روی صفحه نمایش یک تلویزیون که به آن متصل است استفاده می شود. یک کنسول بازی یک شکل از چند رسانه ای تعاملی است که برای سرگرمی استفاده می شود. این بازی شامل تصاویر دستکاری شده (و معمولا هم صداهای دستکاری شده) که توسط یک کنسول بازی ویدئویی و نمایش در یک تلویزیون یا سیستم صوتی و تصویری مشابه تولید شده است. خود بازی معمولا با استفاده از یک دستگاه دستی متصل به کنسول و کنترل شده است، به نام یک کنترل کننده یا کنترلر. کنترل کننده به طور کلی شامل تعدادی از دکمه ها و کنترل های جهت دار (مانند جوی استیک آنالوگ) است، که هر کدام یک هدف را برای تعامل با کنترل تصاویر روی صفحه نمایش تعیین کرده اند. صفحه نمایش، بلندگوها، کنسول ها و کنترل های کنسول نیز می تواند به یک شی کوچک به نام یک بازی دستی متصل شود.
بازی های کنسول مدرن معمولا در قالب دیسک نوری، کارتریج ROM یا دانلود دیجیتالی عرضه می شوند. با این حال، برخی از کنسول ها فقط دارای انتخاب ثابت بازی های درون ساخته شده خود دستگاه هستند. برای کمک به توسعه بازی ها برای کنسول، تولید کنندگان اغلب کیت توسعه بازی را ایجاد می کنند که توسعه دهندگان می توانند برای کار خود استفاده کنند. شرکت های به نام در زمینه تولید کنسول های بازی که در سراسر جهان شناخته شده هستند می توان به نینتندو، مایکروسافت، سونی اشاره کرد.
یک بازی کنسول نیز به عنوان یک بازی ویدیویی شناخته شده است. کنسول بازی می تواند به صورت یک دیسک، که به کنسول بازی وارد شده، باشد، اگر چه آخرین کنسول های بازی محتوای بازی را مستقیما از اینترنت به دستگاه های ذخیره سازی داخلی دانلود می کند. از دهه ۱۹۷۰ تا اواسط دهه ۹۰، اکثر کنسول های بازی از کارتریج استفاده می کردند که برنامه نویسی بازی را در مدارهای مجتمع ذخیره می کردند. بازی های کنسولی نیز ممکن است در رایانه های تخصصی و حرفه ای بازی شود که ممکن است به عنوان کنسول های بازی اشاره شود. با استفاده از دستگاه های خروجی صوتی و تصویری، ویدئو و صدا توسط تعامل بازیکنان با شخصیت های بازی از طریق کنترل دستی کنترل می شود.
دو کنسول محبوب که شامل پلی استیشن سونی و ایکس باکس مایکروسافت هستند. Wii Nintendo نیز مدعی است که مشارکت فیزیکی در فعالیت هایی مانند بولینگ و بازی تنیس را شبیه سازی می کند. کنسول های بازی ویدیویی نیاز به تلویزیون یا مانیتور برای نمایش دارند. کنسول های بازی ویدئویی معمولا توسط سیستم عامل ها و پردازنده هایی که از رایانه های رومیزی متفاوت هستند، طراحی شده اند. این کنسول ها تحت کنترل تولید کنندگان مربوطه قرار می گیرند و این نرم افزار به قابلیت های دستگاه متصل می شود. بازی ها با سایر کنسول های بازی یا رایانه های رومیزی قابل تعویض نیستند، هر چند ناشران نرم افزاری ممکن است بازی ها را برای بیش از یک پلتفرم توسعه دهند. بازی های ویدئویی دستی نسخه های مینیاتوری از کنسول های بازی هستند و البته با دقت کمتر. آنها کاملا قابل حمل و با ظرفیت باتری با صفحه نمایش کوچک خود هستند. مثلا PlayStation Portable، GameBoy نینتندو و دستگاه های Sega GameGear و Atari Lynx پیش از این. در اینجا برخی از نمونه های کنسول های بازی را به اختصار معرفی می کنیم در ابتدا ظهور کرده اند.
کنسول پلی استیشن ۳
اولین پلی استیشن سونی در سال ۱۹۹۵ عرضه شد و سالهاست که یک باشگاه بزرگی از طرفداران را گرد هم جمع کرده است. پلیاستیشن ۳ (PS3) نسل سوم خط و اولین کنسول بازی است که شامل یک درایو Blu-ray می باشد.
کنسول ایکس باکس ۳۶۰
مایکروسافت با معرفی Xbox در سال ۲۰۰۱ وارد بازار کنسول بازی ویدیویی شد. چهار سال بعد، به طور چشمگیری قدرت ایکس باکس ۳۶۰ را افزایش داد.
کنسول دستی سونی
در سال ۲۰۰۵، یک دهه پس از معرفی کنسول بازی پلی استیشن، سونی با اولین مدل دستی خود یعنی PlayStation Portable (PSP) عرضه شد. PSP همچنین موسیقی و فیلم ها و عکس ها را نمایش می دهد.
خرابی های کنسول بازی:
کنسول های بازی از آنجا که امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته اند، هم به خاطر جذابیت و ویژگی های خاصی که دارند و هم به علت شیوه جدید زندگی افراد و زندگی شهری که امکان بازی های پرتحرک قدیمی را از او صلب کرده است. بنابراین استفاده از این مجموعه دستگاه ها زیاد شده است و کار کردن زیاد با آن ممکن است اگر اصول که باعث حفظ سلامت آن می شود رعایت نشود باعث خرابی آن شود. برخی از نشانه های خرابی های این قبیل دستگاه ها را می توان این گونه عنوان کرد: دستگاه را روشن می کنیم ولی چیزی نمایش داده نمی شود یا یک فلش آبی دیده می شود که این مورد مربوط به درگاه HDMI می شود که اگر بخواهیم به صورت موقت حل شود می توانیم با فشار دادن HDMI و تکان دادن آن این مشکل را رفع کنیم ولی برای رفع کامل آن باید به متخصص تعمیر کنسول سپرده شود. دستگاه در حین بازی خاموش می شود، یا هنگ می کند، صدا و تصویر در خروجی نمایش داده نمی شود و بسیاری موارد دیگر که باید توسط متخصص عیب یابی و رفع شود.
در صورت بروز خرابی در دستگاه کنسول بازی خود می توانید با کارشناسان واحد تعمیرات کنسول مجتمع فنی الکترونیک تهران تماس حاصل فرمایید یا مراجعه حضوری داشته باشید تا توسط متخصصین این مرکز عیب یابی و رفع شود.
لازم به ذکر است که کلیه تعمیرات در این مرکز برای همکاران گرامی با قیمت همکاری انجام خواهد پذیرفت و همچنین عزیزان از شهرستانها میتوانند کالای تعمیری خود را با پست سفارشی و یا تیپاکس جهت تعمیرات به این مرکز ارسال نمایند تا در اسرع وقت بتوانیم خدمتگزار مناسبی برای ایشان باشیم.
تلفن تماس:۰۲۱۶۶۹۳۵۹۲۱
آدرس»تهران-میدان انقلاب-کارگر شمالی-خ نصرت -نرسیده به جمالزاده-پلاک۹۸-واحد۳