تعمیرات پاور کامپیوتر
امروزه استفاده از دستگاه های الکترونیکی و کامپیوتری یکی از مسائل عادی و البته ضروری می باشد که در زمینه های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از ماشین های بسیار پر استفاده کامپیوترها هستند که در همه جنبه های زندگی بشر وارد شده و ما شاهد کارهای بسیار زیادی هستیم که میتوانیمم با استفاده از کامپیوترها با سرعتی بالا و دقتی بی نظیر انجام دهیم.
همان طور که در مطالب قبلی اشاره شد تمامی دستگاه ها و تجهیزات امروزی با استفاده از برق کار میکنند و به دستگاه های الکترونیکی معرف هستند، دستگاه های الکترونیکی شرح حالی دارند که بهتر است در مورد ان بدانید و ما در ادامه توضیحات لازمه را به شما عزیزان خواهیم داد.
پاور ها ( منابع تغذیه ) قبل تپنده ی دستگاه های الکترونیکی
اگر در مورد الکترونیک مطالعاتی کرده باشید میدانید که در کل دو نوع برق وجود دارد که یک نوع AC و یا همان متناوب شهری است و دوم برق DC که همان برق یکسو شده می باشد که تمامی دستگاه های الکترونیکی با برق DC کار میکنند و بهتر است بدانید که دستگاه های الکترونیکی نمی توانند با برق AC کار کنند، خب شاید برای شما سوال باشد که همه دستگاه ه ا را به برق وصل میکنیم و کار میکند! در حالی که به برق متناوب شهری متصل میشود؟! بله دست است همه دستگاه ها از جمله کامپیوترمان را به برق شهری وصل میکنیم و بدون مشکل کار میکند و این به دلیل وجود یک مبدل و منبع تغذیه است که تمامی کارهای لازمه جهت تبدیل نوع برق و ایجاد ولتاژ مناسب برای کار کرد کامپیوتر را انجام میدهد.
پاورها یا همان منابع تغذیه در تمامی دستگاه های الکترونیکی وجود دارند حتی گوشی تلفن همراه شما نیز دارای بخش پاور می باشد که در مدار الکترونیکی آن گنجانده شده است و وظیفه ی این مدار تامین و مدیریت نیروی برق مورد نیاز موبایل است. خب در اینجا مبحث اصلی ما کامپیوترها می باشد که دارای یک منبع تغذیه اختصاصی برای خود هستند. کامپیوترها دارای پاور می باشند که بنابر نوع سخت افزار یک کامپیوتر باید منبع تغذیه با توان مناسب ( وات ) را برای آن انتخاب نمود. پاور کامپیوتر به واقع قلب کامپیوتر بوده و خرابی پاور باعث عملکرد ناصحیح کامپیوتر و در نهایت از کار افتادن آن خواهد شد و اگر توجه نشود قطعات باعث سوختن بخش های مختلفی از کامپیوتر خواهد شد که هزینه زیادی را از نظر زمانی و مالی برای شما در بر خواهد داشت پس قبل از سوختن و آسیب های جدی و در صورت مشاهده علایم خرابی پاور باید کامپیوترخود را به مرکز تعمیرات انتقال دهید تا پاور ان مورد عیب یابی قرار بکیرد و خود کامپیوتر نیز عیب یابی شود تا اطمینان حاصل شود که بخش های دیگر کامپیورت آسیب ندیده است.
و اما علایم مشکلات در پاور چیست ؟ ما در این بخش به برخی از مهمترین علایم خرابی پاور کامپیوتر اشاره میکنیم تا اگر شما هم با چنین علایمی مواجه شدید در کامپیوتر خود فورا آن را جهت عیب یابی و تعمیرات به مراکز تعمیراتی منتقل کنید تا مورد تعمیرات و عیب یابی قرار گیرد.
۱ – شنیده شدن صدای صوت از داخل کامپیوتر
در این مورد وقتی کامپیوتر را به برق وصل میکنیم که روشن کنیم صدیا سوت زیری از داخل کامپیوتر شنیذه میشود که با روشن شدن کامپیوتر ممکن است انی صدای صوت بلندتر و یا کمتر شود در هر حال باید بدانید در مادر برد کامپیوتر بخش وجود ندارد که صوت بکشد و این صدا از داخل پاور شنیده میشوذ. وقتی قطعات خراب و نیمه سوخته ای در داخل پاور وجود داشته باشد باعث نشتی های الکترونیمی مختلفی شده و در نهایت صدای صوت شنیده یمشود که این صدای صوت را معمولا ترانس در داخل پاور تولید میکند که تحت فشار و بار الکتریکی اضافه مانند جریان کشی شده است و باید در چنین مواقعی کامپیوتر را خاموش کرده و به یک تعمیرگره انتقال دهید.
۲ – در حالی که در حین استفاده از کامپیوتر هستیم بدون هیچ علایمی کامپیوتر ریستارت میشود
ریستارت شدن کامپیوتر میتواند دلایل بسیار زیادی داشته باشد که بر اساس نوع ریستارت شدن می توان تشخیص داد که کدام بخش مسئول بروز این مشکل است که ما در اینجا برای شما بازگو میکنیم. وقتی که به یک باره صفحه آبی شود و سپس ریستارت شود خرابی از کارت گرافیک و یا درایور نرم افزاری آن است – و یا این که هارد دیسک کامپیوتر دچار مشکلات فنی شده و یا این که ایراداتی در بخش رم کامپیوتر وجود دارد هر سه حالت باعث ظاهر شدن صفحه آبی و سپس ریستارت شدن کامپیوتر خواهد شد که ربطی به پاور ندارد. اگر کامپیوتر شما در حین کار هنگ میکند و یا بدون هیچ علایمی ریستارت میکند این دلیل میتوان مستقیما به پاور مربوط باشد که با افت و خیزهای ولتاژی باعث خطا در عملکرد هارد شده و در نتیجه سیستم هنگ کرده و ریستارت خواهد شد و در صورت مشاهده چنین علایمی بهتر است کامپیوتر را خاموش کرده و به تعمیرگاه ببرید.
۳ – وقتی کامپیوتر را روشن می کنیم بعد از چند ثانیه خاموش شده و مجدداً خود به خود روشن می شود و دیگر روشن می ماند
این نوع کار را همه ما ممکن است در کامپیوترهایمان مشاهده کرده باشیم و بهتر است بدانید که این نوع حالت به دلیل مشکلات در پاور است که در ابتدای استارت نمی توان توان لازمه را به مادربرد کامپیوتر و دیگر اجزا برساند و مدتی بعد کامپیوتر ریستارت میشود تا مجددا شورع به کار نماید که این مورد اگر ادامه پیدا کند میتواند آسیب های جبران ناپذیری را به کامپیوترها وارد آورد.
خب تا اینجا به سه مورد از اصلی ترین علایم خرابی پاور در کامپیوتر اشاره کردیم که در صورت مشاهده این علایم در کامپیوتر خود سریعا دستگاه را به تعمیرگاه منتقل کنید. در بسیاری از موارد بنابر تشخیص تکنسین بهتر است پاور را تعویض نمایید و تعمیر نشود که این مورد بعد از عیب یابی مشخص می شود.
تماس با واحد تعمیرات : ۰۲۱۶۶۹۳۵۹۲۱
آدرس مراجعه : لازم به ذکر است که کلیه تعمیرات در این مرکز برای همکاران گرامی با قیمت همکاری انجام خواهد پذیرفت و همچنین عزیزان از شهرستانها میتوانند کالای تعمیری خود را با پست سفارشی و یا تیپاکس جهت تعمیرات به این مرکز ارسال نمایند تا در اسرع وقت بتوانیم خدمتگزار مناسبی برای ایشان باشیم.
آدرس:تهران-میدان انقلاب-کارگر شمالی-خ نصرت-نرسیده به جمالزاده-پلاک۹۸-واحد۳
تلفن تماس:۰۲۱۶۶۹۲۲۳۷۹