تعمیرات فکس

همه ما برای ارسال اسناد و بسته های خود به مقصد خاص روش هایی رو می شناسیم و مجموعه هایی هم وجود دارد که با مراجعه به آن ها بسته های مورد نظر ما را ارسال می کنند. در صورتی که بخواهیم اسنادی را ارسال نماییم از طریق پست، ایمیل و … هم امکانپذیر می باشد. اما مواقعی پیش مب آید که نیاز است تصویر مدرک و سند مربوطه را داشته باشیم که با استفاده از دستگاه فکس (ّFax) می توانیم تصویر سند مورد نظر را برای فرد یا شرکت خاصی ارسال نماییم.

یک دستگاه فکس دستگاهی است که برای ارسال اسناد به صورت الکترونیکی در یک شبکه تلفن استفاده می شود. فرستادهای که ارسال می کند، “فکس ها” نامیده می شود و این می تواند بین دو دستگاه فکس یا بین دستگاه فکس و رایانه یا سرویس فکس آنلاین باشد که مجهز به ارسال و دریافت فکس است. دستگاه های فکس برای انتقال اسناد بین مکان ها استفاده می شوند. اکثریت زمانها این اسناد تجاری هستند. با این حال، هنوز هم استفاده شخصی از انتقال فکس وجود دارد، به خصوص نسل هایی که با آنها بزرگ شده اند. دستگاه فکس امروز اغلب یک دستگاه مستقل است و اغلب بخشی از یک واحد چند منظوره است که همچنین دارای چاپ، اسکن و ویژگی های کپی است. همچنین، بسیاری از عملکردهای فکس در حال حاضر از طریق سرویس فکس آنلاین یا فکس سرور – سیستم های مبتنی بر اینترنت که انتقال فکس را تسهیل می کنند،استفاده می کند، اما نیاز به کاربر نهایی برای حفظ سخت افزار را ندارد. 

Fax

دستگاه های فکس با یکپارچه سازی یک تصویر – تقسیم آن به شبکه ای از نقاط برای ارسال کار می کنند. هر نقطه یا روشن یا خاموش است، بسته به اینکه آیا آن سیاه یا سفید است یا خیر. به صورت الکترونیکی، هر نقطه با یک بیت نمایش داده می شود که دارای مقدار ۰ (خاموش) یا ۱ (روشن) است. به این ترتیب، دستگاه فاکس یک عکس را به یک سری از صفرها و یک ها که (بیت مپ نامیده می شوند) ترجمه می کنند که می تواند مانند داده های کامپیوتر معمولی منتقل شود. در قسمت دریافتی، یک دستگاه فکس داده های ورودی را می خواند، صفرها و یک ها (عناصر) را به نقطه ها ترجمه می کند و تصویر را دوباره چاپ می کند. ایده دستگاه های فکس حدود ۱۸۴۲ بوده است، زمانی که الکساندر باین دستگاه قادر به دریافت سیگنال از سیم تلگراف و ترجمه آنها به تصاویر بر روی کاغذ اختراع کرد. در سال ۱۸۵۰، یک مخترع London به نام F. C. Blakewell ثبت اختراع برای یک دستگاه مشابه دریافت کرد، که او به نام کپی تلگراف نامیده می شد. 

اما در حالی که ایده دستگاه های فکس از دهه ۱۸۰۰ وجود داشت، دستگاه های فکس تا اواسط دهه ۱۹۸۰ محبوب نشد. شکوفایی استفاده از فکس در سال ۱۹۸۳ میلادی برای پذیرش یک پروتکل استاندارد برای ارسال فکس با نرخ ۹،۶۰۰ بیتی بود. این استاندارد توسط سازمان استاندارد CCITT ایجاد شده و به گروه ۳ استاندارد شناخته می شود. در حال حاضر، فاکس ها به عنوان یک دستگاه معمولی در دفاتر در هر اندازه استفاده می شوند. آنها روش ارزان، سریع و قابل اعتماد برای انتقال مکاتبات، قراردادها، یادداشت های دست نوشته و تصاویر را ارائه می دهند.

دستگاه فکس شامل یک اسکنر اپتیکال (نوری) برای دیجیتالی کردن تصاویر روی کاغذ، یک چاپگر برای چاپ پیام های فکس ورودی و یک تلفن برای برقراری ارتباط است. اسکنر نوری عموما همان کیفیت رزولوشن را به عنوان اسکنر مستقل ارائه نمی دهد. بعضی از پرینترها در دستگاه های فکس حرارتی هستند، به این معنی که آنها نیاز به نوع خاصی از کاغذ دارند. تمام ماشین های فکس با پروتکل CCITT Group 3 مطابقت دارند. (یک پروتکل جدید به نام گروه ۴ وجود دارد اما نیاز به خطوط ISDN دارد.) پروتکل گروه ۳ دارای دو کلاس رزولوشن: ۲۰۳ تا ۹۸ نقطه در اینچ و ۲۰۳ در ۱۹۶ dpi است. پروتکل همچنین یک تکنیک فشرده سازی داده ها و حداکثر سرعت انتقال ۹۶۰۰ بیتی را مشخص می کند.

دستگاه فکس

برخی از ویژگی های دستگاه فکس که از دیگری تمیز داده می شود:

  • سرعت: دستگاه های فکس داده ها را با نرخ های مختلف، از ۴۸۰۰ بایت به ۲۸۸۰۰ بیت در ثانیه منتقل می کنند. دستگاه فکس ۹،۶۰۰ بیتی معمولا برای ارسال یک صفحه به ۱۰ تا ۲۰ ثانیه نیاز دارد.
  • نوع چاپگر: اکثر دستگاه های فکس از چاپگر حرارتی استفاده می کنند که نیاز به کاغذ خاصی دارد که بعد از یک دوره به زرد یا قهوه ای تبدیل می شود. دستگاه های فکس گران تر پرینتر هایی هستند که می توانند بر روی کاغذ های معمولی چاپ می کنند. 
  • اندازه کاغذ: کاغذ حرارتی مورد استفاده در اکثر دستگاه های فکس دارای دو اندازه اصلی می باشد: عرض ۸٫۵ اینچ و عرض ۱۰٫۱ اینچ. بعضی از ماشین ها فقط کاغذ با اندازه باریک را می پذیرند.
  • برش کاغذ: اکثر دستگاه های فکس شامل یک برش کاغذ می باشد زیرا کاغذ حرارتی که اکثر دستگاه های فاکس استفاده می شود در رول قرار دارد. مدل های ارزان تر و فکس های قابل حمل، با این حال، ممکن است شامل برش کاغذی نباشند.
  • تغذیه کاغذ: اکثر دستگاه های فکس دارای فید کاغذ هستند، بنابراین شما می توانید اسناد چند صفحه ای را بدون نیاز به اینکه دستی کاغذ برای هر صفحه به دستگاه ارسال کنید، ندارید.
  • autodialing: ماشین های فکس با انواع ویژگی های شماره گیری می آیند. بعضی از آنها شمارا  قادر می سازند که فکس خود را برای ارسال یک سند در زمان آینده برنامه ریزی کنید تا بتوانید از پایین ترین نرخ تلفن استفاده کنید.

به عنوان یک جایگزین برای دستگاه های فکس مستقل، شما همچنین می توانید یک سیستم فکس را با خرید یک مودم فکس و یک اسکنر اپتیک به صورت جداگانه قرار دهید. شما ممکن است نیازی به اسکنر نوری نداشته باشید اگر اسنادی که شما می خواهید ارسال کنید قبلا به فرم الکترونیکی بودند.

تعمیرات دستگاه فکس

خرابی های دستگاه فکس

برخی از مشکلاتی که دستگاه فکس شما ممکن است با آن روبه رو شود را می توان به این صورت گفت که، تصاویر به خوبی ارسال و دریافت نشوند. برای مثال بخشی از تصویر دریافتی کاملا سیاه باشد و یا چاپ نشده باشد، تصاویر دریافت و ارسال نشوند علیرغم اینکه خطوط تلفن وصل هستند و مشکلی وجود ندارد. سندی که در حال ارسال یا دریافت است در دستگاه گیر کند. شماره گیری به هنگام ارسال فکس با شکست مواجه می شود و بسیاری موارد دیگر که ممکن است با آن رو به رو شوید.

در صورت بروز خرابی در سیستم دستگاه فکس خود می توانید به واحد تعمیرات لوازم اداری مجتمع فنی الکترونیک تهران مراجعه نمایید تا توسط متخصصین این مرکز عیب یابی و رفع شود.

آدرس» لازم به ذکر است که کلیه تعمیرات در این مرکز برای همکاران گرامی با قیمت همکاری انجام خواهد پذیرفت و همچنین عزیزان از شهرستانها میتوانند کالای تعمیری خود را با پست سفارشی و یا تیپاکس جهت تعمیرات به این مرکز ارسال نمایند تا در اسرع وقت بتوانیم خدمتگزار مناسبی برای ایشان باشیم.
آدرس:تهران-میدان انقلاب-کارگر شمالی-خ نصرت-نرسیده به جمالزاده-پلاک۹۸-واحد۳
تلفن تماس:۰۲۱۶۶۹۲۲۳۷۹

چه امتیازی به این وب سایت میدهید؟