تعمیر روتر

یک روتر یک دستگاه است که محتویات بسته های داده منتقل شده در یک شبکه یا شبکه دیگر را تجزیه و تحلیل می کند. روترها تعیین می کنند که آیا منبع و مقصد در یک شبکه هستند یا اینکه آیا داده ها باید از یک نوع شبکه به یک دیگر منتقل شوند و نیاز به بسته شدن بسته داده با اطلاعات هدر پروتکل مسیریابی برای نوع شبکه جدید است. بر اساس طرح های توسعه یافته در دهه ۱۹۶۰، سازمان آژانس های پیشرفته پروژه های تحقیقاتی (ARPANET) در سال ۱۹۶۹ توسط وزارت دفاع ایالات متحده تاسیس شد. این طراحی اولیه شبکه بر مبنای تعویض مدار بود. اولین دستگاه که به عنوان روتر عمل می کرد، پردازنده های Message Interface بود که ARPANET را برای تشکیل اولین شبکه داده ها ایجاد می کردند.

روتر

ایده اولیه برای روتر، که بعدها دروازه (gateway) نامیده می شد، از گروهی از محققان شبکه های کامپیوتری بود که سازمانی را به نام گروه کاری شبکه های بین المللی تشکیل دادند که یک کمیته فرعی فدراسیون بین المللی پردازش اطلاعات در سال ۱۹۷۲ بود. در سال ۱۹۷۴، اولین روتر واقعی ایجاد شد و تا سال ۱۹۷۶، سه روتر مبتنی بر PDP-11 برای ایجاد یک نمونه آزمایشی نسخه تجربی اینترنت استفاده شد. از اواسط دهه ۱۹۷۰ تا ۱۹۸۰، مینی رایانه ها به عنوان روترها مورد استفاده قرار گرفتند. امروزه روترهای مدرن با سرعت بالا در واقع کامپیوترهای بسیار تخصصی با سخت افزار اضافی برای حمل و نقل سریع بسته داده ها و عملکرد های امنیتی تخصصی مانند رمزگذاری هستند. هنگامی که چندین روتر در مجموعه ای از شبکه های متصل به یکدیگر استفاده می شود، آنها اطلاعات را تجزیه و تحلیل می کنند و تغییر می دهند و سپس یک جدول از مسیرهای مورد نظر و قوانین برای تعیین مسیرها و مقصد هایی برای آن داده ها ایجاد می کنند. به عنوان یک رابط شبکه، روترها سیگنال های کامپیوتری را از یک پروتکل استاندارد به دیگری تبدیل می کنند که برای شبکه مقصد مناسب تر است.

روترهای بزرگ ارتباطات را در یک شرکت، بین شرکت ها و اینترنت و بین ارائه دهندگان خدمات اینترنتی مختلف (ISPs) تعیین می کنند. روترهای کوچک ارتباطات را برای شبکه های دفتر یا خانه تعیین می کنند. ISP ها و شرکت های بزرگ اطلاعات مسیر یابی را با استفاده از یک پروتکل دروازه مرزی (BGP) مبادله می کنند. در مدل Open Systems Interconnection (OSI)، نحوه کار کرد روترروترها با لایه شبکه (Layer 3) مرتبط می شوند، زیرا شبکه های جداگانه را از طریق پروتکل اینترنت (IP) متصل می کنند. روتر یک آدرس IP مقصد هدر بسته را بررسی می کند و آن را در مقایسه با یک جدول مسیریابی برای تعیین بهترین هاپ بعدی در نظر می گیرد. جدول مسیریابی دستورالعمل هایی برای انتقال داده ها به مقصد مقصد خاص، گاهی اوقات در متن متغیرهای دیگر، مانند هزینه است. آنها بر طبق یک مجموعه الگوریتمی از قوانین محاسبه می شوند که بهترین راه انتقال ترافیک به هر آدرس IP مشخص را محاسبه می کنند. یک جدول مسیریابی اغلب یک مسیر پیش فرض را مشخص می کند که مسیریاب از هر زمان که بتواند گزینه ی ارسال بهتر برای یک بسته داده را پیدا کند، استفاده می کند. به عنوان مثال، روتر معمولی دفتر اصلی، تمام مسیرهای خروجی را در مسیر پیشفرض تنها به سرویس دهنده اینترنت (ISP) هدایت می کند.

جداول مسیریابی می توانند ایستا باشند – یعنی به صورت دستی پیکربندی شوند یا پویا باشند. روترهای پویا به طور خودکار جداول مسیریابی خود را بر اساس فعالیت شبکه، مبادله اطلاعات با سایر دستگاه ها از طریق پروتکل های مسیریابی آپدیت می کنند. این پروتکل ها عبارتند از: پروتکل BPP، پروتکل Routing Gateway EIGRP، پروتکل Gateway Exterior، پروتکل مسیریابی داخلی Gateway IGRP، پروتکل مسیریابی باز (OSPF) و پروتکل اطلاعات مسیریابی (RIP). بسیاری از روترها همچنین آدرس شبکه (NAT) را پردازش می کنند و آدرس IP خصوصی شبکه یک شبکه محلی را محافظت می کنند. NAT  به صرفه جویی در آدرس IP معتبر جهانی و بهبود امنیت شبکه کمک می کند.

چند نوع روتر وجود دارد. روترهای هسته ای – که عمدتا فضا یا میدان دید ISP ها هستند – سریع ترین و قدرتمند ترین هستند، در مرکز اینترنت نشسته اند و اطلاعات را در کنار ستون اصلی فیبر نوری قرار می دهند.روتر چیست روترهای سازمانی شبکه های سازمان های بزرگ را به این روترهای اصلی وصل می کنند. روتر لبه، همچنین به عنوان روتر دسترسی شناخته می شود، یک دستگاه با ظرفیت پایین تر است که در مرز یک شبکه قرار دارد – اتصال آن به WAN، اینترنت و / یا شبکه های خارجی. روترهای دفتر خانه و کوچک به عنوان مشترکین (اشتراک گذارها) در نظر گرفته می شوند. روتر اولین خط امنیتی از نفوذ به شبکه است. فعال کردن بالاترین سطح امنیت در روتر، بهترین راه برای حفظ امنیت کامپیوتر شما و اطلاعات در برابر حملات است. روترها حاوی نرم افزار به نام سیستم عامل می باشد که باید توسط سازنده روتر منتشر شود. اکثر روترها فقط به وسیله کابل های شبکه به سایر دستگاه های شبکه متصل می شوند و نیازی به درایور در ویندوز و سایر سیستم عامل نیست. با این حال، روترهایی که به وسیله یک USB یا FireWire به کامپیوتر متصل می شوند معمولا به درایور برای اینکه به درستی کار کنند نیاز دارند. روترها اغلب به عنوان سرور DHCP در شبکه های کوچک عمل می کنند و آدرس IP منحصر به فرد را صادر می کنند. اکثر روترها توسط شرکت هایی مانند Linksys، ۳Com، Belkin، D-Link، Motorola، TRENDnet و سیسکو تولید می شوند، اما تعداد زیادی دیگر از آنها وجود دارد.

تعمیرات روتر

خرابی های روتر

از جمله خرابی ها و مشکلاتی که ممکن است برای روتر به وجود آید این است که سرعت وای فای نسبت به گذشته کم شده است که ممکن است ناشی از دستگاه باشد و یا اینکه با تغییر جایگاه دستگاه مجددأ تقویت شود.

  • قطع شدن مداوم وای فای
  • خاموش شدن دستگاه
  • عدم اتصال روتر به شبکه
  • و بسیاری موارد دیگر.

در صورت بروز مشکل در سیستم دستگاه روتر خود می توانید با واحد تعمیرات روتر مجتمع فنی الکترونیک تهران تماس حاصل فرمایی یا مراجعه حضوری داشته باشید تا توسط متخصصین این مرکز عیب یابی و رفع شود.

در این مرکز

  1. تعمیر روتر سیسکو sisco
  2. تی پی لینک Tplink
  3. دی لینک Dlink
  4. لینکسیس linksys
  5. میکروتیک microtik
  6. زایکسل zyxel
  7. تندا Tenda
  8. ترندنت Trendnet
  9. زولتریکس zultrix
  10. سایتکام sitecom
  11. نت گیر netgear
  12. نتیس netis

و…توسط متخصصین حرفه ای انجام میپذیرد.

لازم به ذکر است که کلیه تعمیرات در این مرکز برای همکاران گرامی با قیمت همکاری انجام خواهد پذیرفت و همچنین عزیزان از شهرستان ها می توانند کالای تعمیری خود را با پست سفارشی و یا تیپاکس جهت تعمیرات به این مرکز ارسال نمایند تا در اسرع وقت بتوانیم خدمت گزار مناسبی برای ایشان باشیم.
تلفن تماس:  ۰۲۱۶۶۹۳۵۹۲۱
آدرس»تهران-میدان انقلاب-کارگر شمالی-خ نصرت-نرسیده به جمالزاده-پلاک۹۸-واحد۳
چه امتیازی به این وب سایت میدهید؟