تعمیر سماور برقی

زمانی که برق اختراع شد،کمتر کسی تصور می کرد که به این گستردگی از آن استفاده شود. رخنه برق را در تمامی لوازم اطراف خود می بینیم به گونه ای که کمتر وسیله ای یافت می شود که بدون برق کار کند. بیشتر لوازم برقی که در اطراف ما وجود دارد، مربوط به لوازم خانگی است که از آنها در منزل به خصوص آشپزخانه استفاده می کنیم. از تلویزیون گرفته تا یخچال و آبمیوه گیری و … همه با برق کار می کنند. حتی لوازمی که شاید تا چند سال پیش بدون برق هم کار می کردند و برای راه اندازی آنها نیاز به یک سوخت دیگر بود، امروزه با برق کار می کنند و سریعتر کارها را انجام می دهند. از جمله این لوازم می توان به سماور برقی اشاره کرد که در گذشته با زغال کار می کرد و بعده ها با نفت و … و امروزه با برق.

در گذشته به علت خطراتی که استفاده از سوخت هایی مانند ذغال و نفت و … داشتند، مانند آتش سوزی به خاطر افتادن سماور و … کم کم با پیشرفت در علم و به کارگیری آن در صنعت و … به منظور کاهش صدمات ناشی از استفاده از سماور ذغالی و نفتی، و همچنین حفظ منابع طبیعی، سماورهای برقی پا به عرصه گذاشتند و به زودی مورد استقبال قرارگرفتند. بی خطر بودن، سریعتر بودن، سبکتر بودن و اینکه تولید آلودگی نمی کرد و … از جمله دلایلی بود که استفاده از سماور برقی را محبوب ساخت. یک سماور برقی از اجرای مختلفی تشکیل شده است که باعث شده است به این شکل دربیاید و کار کند. از احزای اصلی یک سماور برقی می توان به این موارد اشاره کرد: بدنه، پایه سماور، المنت، ترموستات بی متالی، لامپ هشدار دهنده، سیم رابط، فیوز و … از جمله اجزای اصلی هستند. در اینجا در مورد هر یک به اختصار توضیحاتی را برای آشنایی بیشتر می دهیم تا با ساختار سماور برقی بیشتر آشنا شوید و ببینید چگونه کار می کند.

بدنه: معمولا بدنه سماور برقی را از ورق های استیل می سازند تا نه تنها از نظر ظاهری زیبا باشد، بلکه در برابر دمای آب مقاومت هم داشته باشد و تغییر شکل ندهد. هر بدنه دارای یک حجم مشخصی است که بیشتر از آن نباید از آب پر شود. زیرا هنگامی که آب به جوش می آید اگر بیشتر از حجم آن باشد، سر ریز خواهد کرد و خطرناک خواهد بود.تعمیرات سماور برقی

پایه سماور: بدنه سماور برقی را روی پایه ای قرار می دهند که قطعات دیگر سماور مثل، ترموستات و لامپ و فیوز و سیم برق و … به آن متصل است و در آن جاسازی شده است. نکته ای که وجود دارد این است که در برخی از سماور ها از المنت معمولی با عایق های چینی استفاده می شود، بنابراین لازم است بین بدنه و پایه از مقوا و نخ نسوز استفاده شود تا حرارت المنت به قسمت پایه نفوذ نکند و سبب سوختن سیم ها و در نتیجه اتصال بدنه یا اتصال کوتاه نشود.

المنت: المنت ها از دسته مقاومت های سیمی هستند که جنس آنها، کرم الومینیوم و یا کرم نیکل است که وقتی جریان الکتریکی از آنها عبور می کند، حرارت تولید می شود. به همین دلیل مقاومت های سیمی در ساخت و تولید انواع وسایل حرارتی مورد استفاده قرار می گیرند. المنت به دو شکل در سماورهای برقی به کار گرفته می شوند: المنت معمولی و المنت آبی. المنت معمولی که به المنت هوایی و خشک هم شناخته می شود، و به دلیل شبیه بودن به فنر، به المنت فنری هم شناخته می شوند. در این مدل المنت در داخل پایه قرار دارد و حرارت خود را به تنوره می دهد و باعث گرم شدن آب می شود.اجزای سماور برقی در مدل المنت آبی، اطراف المنت که از جنس سیم کرم آلومینیوم و یا کرم نیکل است برای جلوگیری از زنگ زدگی در تماس با آب، با پودر چینی پوشیده شده است و یک روکش فولادی هم روی آن قرار گرفته است. بعد از عبور جریان، المنت گرم شده و حرارت را به آب منتقل می کند. تفاوت عمده المنت های آبی و معمولی را می توان در این دانست که، المنت های معمولی را اصولا چون مهار کردن حرارت تولید شده توسط آنها کار ساده ای نیست با توان محدودی می سازند. اما المنت های آبی، حرارت خود را مستقیما به آب منتقل می کنند و درون آب قرار دارند، می توانند با توان بالاتری تولید شوند و در نتیجه آب را با سرعت بیشتری به جوش می آورند.

ترموستات بی متالی: در کل عملکرد ترموستات برای کنترل دما می باشد. بنابراین استفاده از آن در لوازم حرارتی و برقی برای کنترل دما الزامی است. در سماور های برقی به صورت اتوماتیک ترموستات عمل می کند و شما با قرار دادن سماور در حالت اتوماتیک حتما دیده اید که در بازه های مختلف سماور روشن می شود و وقتی آب به دمای مناسب رسید، مجدد خاموش می شود.

مواردی که گفته شد مهمترین قسمت های هر سماور هستند.

خرابی های سماور برقی

خرابی هر وسیله برقی، جز جدایی ناپذیر از آن است. به عبارتی می توان گفت هر وسیله ای طول عمر مفیدی دارد که اگر به بهترین شکل هم استفاده و مراقبت شود، ممکن است بعد از مدتی دچار اختلال شود که طبیعی است. ما از سماور روزانه حداقل ۳ بار ممکن است استفاده کنیم . بنابراین بسیار پر کاربرد است و با خطر خرابی و اختلال ممکن است همراه باشد. از جمله خرابی هایی که برای سماور برقی ممکن است پیش آید به این صورت است. چراغ سماور روشن نمی شود و سماور کار نمی کند و آب گرم نمی شود. چراغ روشن می شود ولی آب گرم نمی شود، ترموستات کار نمی کند، اتومات سماور برقی کار نمی کند، المنت کار نمی کند و بسیاری موارد دیگر که ممکن است نشان از اختلال در کارکرد دستگاه باشد.

در صورت بروز مشکل در سماور برقی خود میتوانید با واحد تعمیرات لوازم خانگی مجتمع فنی ملی پایتخت تماس حاصل فرمایید یا مراجعه حضوری داشته باشید تا مشکل دستگاه شما در اسرع وقت بررسی و رفع شود.

تعمیر سماور برقی

لازم به ذکر است که کلیه تعمیرات در این مرکز برای همکاران گرامی با قیمت همکاری انجام خواهد پذیرفت و همچنین عزیزان از شهرستان ها می توانند کالای تعمیری خود را با پست سفارشی و یا تیپاکس جهت تعمیرات به این مرکز ارسال نمایند تا در اسرع وقت بتوانیم خدمت گزار مناسبی برای ایشان باشیم.

تلفن تماس: ۰۲۱۶۶۹۲۲۳۷۹

آدرس» تهران-میدان انقلاب بسمت میدان آزادی-بعد از جمالزاده-خ والعصر-کوچه درفش شرقی-پلاک۱

چه امتیازی به این وب سایت میدهید؟